Header imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader image

Accommodatie op Longeveau

Longeveau biedt aantrekkelijke self-catering accommodatie in meer dan 32 smaakvol gerestaureerde gîtes. De vakantiewoningen bevinden zich op het landgoed Longeveau en zijn gesitueerd rondom het prachtige manoir. Een aantal gîtes bevindt zich heuvelop op Puygironde (prachtige vergezichten!) en 2 woningen zijn vlakbij gelegen op een paar minuten rijden van het landgoed. Alle woningen profiteren vanzelfsprekend van de faciliteiten en diensten die Longeveau haar gasten te bieden heeft.

De meeste gîtes zijn van oudsher boeren opstallen; stuk voor stuk prachtig gerestaureerd met behoud van de originele balken, dikke stenen muren en veelal nog traditionele houten- of tegelvloeren. Alle woningen zijn comfortabel ingericht en goed geoutilleerd op het gebied van keukengerei, servies en glaswerk, badhanddoeken en beddengoed. Sommigen beschikken over een vaatwasser en eigen wasmachine; als alternatief bieden we een openbare wasruimte met faciliteiten waar gratis gebruik gemaakt van kan worden. Alle woningen zijn voorzien van een terras en/of tuin met tuinstel, ligbedden en BBQ. De meeste woningen zijn bovendien centraal verwarmd, waardoor ook een verblijf buiten het seizoen aangenaam is.

Indien gewenst, kunnen we extra bedden plaatsen en twee 1-persoonsbedden kunnen eenvoudig worden aangepast in een 2-persoonsbed. Beddengoed en badhanddoeken zijn inclusief; zwembadlakens zijn op aanvraag beschikbaar. Voor onze kleine gasten bieden we standaard (gratis) een reisbedje, een kinderstoel, traphekjes en bordjes, bekers en bestek van plastic. Daarnaast kunt u ons uitgebreide ‘baby-/peuterpakket‘ bestellen (meer details en prijzen op aanvraag beschikbaar).

Onze woningen variëren op het gebied van toegankelijkheid indien er sprake is van beperkte mobiliteit. Een aantal beschikt over een slaapkamer op de begane grond met en-suite badkamer en heeft weinig tot geen niveauverschillen. Onze vakantiewoning L’Emilienne (met verwarmd zwembad!) is speciaal aangepast voor gasten met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers. Neem gerust contact op voor meer informatie.


Beschikbaarheid alle woningen & online boeken


Huizen voor 2 personen

Huizen voor 3 personen

Huizen voor 4 personen

Huizen voor 5 personen

Huizen voor 6 personen

Huizen voor 7 personen

Huizen voor 8 personen