Header imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader image

Bar & Restaurant

Ontspan op het bar terras

De bar van Longeveau is geheel air-conditioned, biedt wi-fi internet en heeft een prachtig uitzicht over de tennisbanen, de golfbaan en het landschap. Het biedt gasten een mix van Franse rustiek met een moderne inrichting, wat best heel bijzonder is op het platteland van de Charente!

Het is de perfecte plek om de dag ontspannen te beginnen met een kop koffie, te genieten van een ijskoud biertje na een ronde golf, of om even naar sport te kijken op het grote TV scherm. Of het nu een ontmoeting betreft met uw vrienden, of om even uw vakantiewoning te onsnappen, onze bar heeft veel te bieden.

Wij hebben een uitgebreid assortiment wijnen en dranken om aan alle smaken en leeftijden te kunnen voldoen. In het hoogseizoen bieden wij lichte lunches en snacks gedurende de hele dag. Bezoekers kunnen genieten van een hapje en drankje en lekker wegzakken in de luie leren stoelen, of buiten op de veranda van de bar of het terras genieten van alles dat er te zien is.

De bar heeft een flatscreen TV waarop belangrijke wedstrijden, evenementen of welk belangrijk nieuws dan ook bekeken kan worden. Vaak komen er bands of muzikanten spelen en gedurende het jaar vinden er wijnproeverijen, quiz-avonden en andere activiteiten plaats.

Restaurant

In aanvulling op onze lichte lunch service, bieden wij ook ‘s avonds maaltijden aan. Over het algemeen is in het seizoen ons restaurant geopend op de vrijdag- en zaterdagavond. De maandagavond is altijd gereserveerd voor de zeer populaire Longeveau barbeque!

Kom gerust langs of neem contact op voor meer informatie.