Header imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader image

Golf d’Aubeterre

Genesteld in een prachtige vallei op de grens van de Charente en de Dordogne en gelegen op het landgoed van Longeveau, biedt onze 9 holes golfbaan, par 64 (2x32) een uitdaging aan golfers van verschillende niveaus.

De greens en tees zijn volledig geïrrigeerd en er zijn diverse bunkers en andere obstakels die uw ronde zeer uitdagend maken. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze baan en beschikken over allerlei moderne machines om de baan in top conditie te houden.

Onze enthousiaste en internationale club is het gehele jaar geopend en regelmatig vinden er toernooien en evenementen plaats waar onze gasten en bezoekers van harte welkom zijn.

Dag-, week- en jaartarieven zijn beschikbaar met een korting op de green fee voor gasten die op Longeveau verblijven. Het huren van clubs en toebehoren is mogelijk bij de bar in het clubhuis, waar eveneens golflessen worden aangeboden. Onze bar is het hele jaar door geopend en ook de niet golfers onder u zullen aangenaam verrast worden door de gemoedelijke ambiance die er heerst en het prachtige uitzicht over de baan.