Header imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader image

Wedstrijden & Evenementen

Longeveau biedt gedurende het gehele jaar diverse reguliere en seizoenswedstrijden. We zijn trots op het sociale gebeuren dat voortkomt uit deze wedstrijden, maar ook los daarvan, als u individueel een ronde speelt, zult u merken dat het hier altijd gezellig is.

Elke woensdag vindt er een Stableford Wedstrijd plaats, toegankelijk voor iedereen en een mooie kans om diverse prijzen te winnen. Het is een goede manier om de lokale bevolking te ontmoeten en staat bekend om de langdurige vriendschappen die er worden gesloten.

Iedereen met een handicap kan meedoen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Zelfs als u geen officiële handicap heeft, wordt u als onze gast toch toegelaten, als u maar kunt aantonen dat u op een redelijk niveau kunt golfen.

Er is tevens een maandelijkse medaille en regelmatig zijn er toernooien in het weekend. Dames en heren spelen in Frankrijk in pricipe allemaal samen, hoewel de dames wekelijks hun eigen informele ochtend hebben op dinsdag en de heren op maandagochtend samenkomen.