Header imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader image

Tennis bij Longeveau

Le Manoir de Longeveau biedt een perfecte omgeving om te tennissen. Wij hebben drie all-weather tennisbanen, waarvan twee met verlichting, prachtig gelegen onder aan de heuvel vlakbij de bar. De banen zijn het gehele jaar geopend en een partijtje tennis kan zo competitief of ontspannen zijn als u maar wilt.

Tevens is er een compacte indoor tennisbaan bij Longeveau, gelegen in de sportschuur op de binnenplaats. Erg leuk voor kinderen maar ook geschikt voor volwassenen. Het is er heerlijk koel en goed toeven tijdens de hete zomermiddagen maar ook op een regenachtige dag!

Er is geen vast reserveringsschema op Longeveau, maar het kan voorkomen dat één of meerdere banen gereserveerd zijn voor lessen of wedstrijden. Dit kunt u checken op het notitiebord bij de entree van de bar. Staat er niets genoteerd, dan kunt u spelen wanneer u maar wenst.

Rackets en ballen zijn beschikbaar voor gasten en bezoekers die zelf geen tennismateriaal bij zich hebben.

Groepsevenementen en wedstrijden vinden plaats gedurende het jaar en tijdens het seizoen, zodat het er altijd gezellig is en u er zeker van kunt zijn nieuwe vrienden te maken of een speelpartner te vinden. Lessen worden aangeboden door lokale Engels sprekende CCA gekwalificeerde tennisleraren.

Regelmatig verblijven er tennisgroepen op Longeveau. Groepen van elke grootte en van elk niveau zijn welkom en wij stellen indien gewenst op maat gemaakte arrangementen samen. Vaste speeltijden en banen kunnen op aanvraag worden gereserveerd.